Pressmeddelande 2017-09-25

Hanssons Möbler till ny adress

Flyttar in i moderna och lättillgängliga lokaler på Helsingborgsvägen

Anrika familjeföretaget Hanssons Möbler, som huserat på Östergatan sedan 1950-talet, flyttar till nyrenoverade lokaler i södra Ängelholm i början på december.

– Vi ser fram emot en ny och spännande tid i företagets långa och stolta historia. Det nya läget ökar tillgängligheten, och det blir dessutom lättare för nya kunder att hitta till oss, säger Erik Hansson, vd och ägare.

Hanssons Möbler grundades 1946 och har funnits i Ängelholm i över 70 år. Flytten från Östergatan och en kilometer söderut till Helsingborgsvägen 50 sker i april då den nya lokalen står klar.

– Vi kommer att fortsätta i samma anda och erbjuda design- och kvalitetsmöbler i kombination med stort personligt engagemang, fast på ny adress. Den ljusa och öppna lokalen på Helsingborgsvägen har perfekta förutsättningar för vår verksamhet, och ger oss möjlighet att växa och utveckla konceptet ytterligare, säger Erik Hansson.

Den nya butiken är lätt att ta sig till med bil och har gott om egna parkeringsplatser, något som den nuvarande lokalen på Östergatan har saknat. I närområdet ligger en rad företag, bland annat Börjessons Bil och en nyöppnad kött- och delikatessbutik.

För mer information, vänligen kontakta:
Erik Hansson, vd
Tel: 070-474 06 12
E-post: erik@hanssonsmobler.se

Hanssons Möbler grundades 1946 av tapetserarmästare Karl Hansson. Butiken erbjuder möbler av hög kvalitet och design i kombination med stor erfarenhet och personlig service. Företaget ingår inte i någon kedja utan sortimentet är utvalt av personalen. Hanssons Möbler med butik i Ängelholm drivs idag av Erik Hansson som är tredje generationen möbelhandlare. Butiken levererar främst möbler i nordvästra Skåne men har kunder över hela världen. www.hanssonsmobler.se